Kovács Sándor Tibor
Kovács Sándor Tibor
Menü
 
Fotótár (Lepkefotók)
 
Grafikák
 
Írásai
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók száma
Indulás: 2007-04-19
 
Vendégkönyv
[19-1]

2013.12.19. 14:33 Idézet
kezdő lepkész

Tisztelt Kovács Sánor Tibor Úr!

Beboritottam a lepkehernyóm dobozát szilviával,

és eszrevettem hogy belerágta magát a szilviába szerintem be fog bábozoni hamarosan de nem vagyok benne bisztos.

Ezért kérem az ön tanácsát hogy mit csinálak a lepkehernyóval. 

Kérem, legyen szives minnél elöb válaszolni, Köszönettel a ,, a kezdő lepkész ''

 


2011.09.15. 22:00 Idézet
I opine that to get the mortgage loans from creditors you should present a great reason. However, once I've received a short term loan, because I wanted to buy a house.
2010.05.17 19:13
Lea

„Tisztelt Kovács Sándor Tibor Úr!  A Talpalatnyi Himalája című  könyvének elolvasása  utáni gondolataimat osztom meg Önnel és  az írásait kedvelő olvasókkal .Érdekes írás.Egyszerre napló,kutatás és élménybeszámoló.Mértéktartó,ugyanakkor láttató megjelenítése a nepáli utaknak .Nehéz a hatása alól szabadulni.Nem okoskodik, nem terjengős,lényeglátó- és mutató.Különösen megragadóak a természet megjelenítései,a képekhez fűződő élmények és gondolatok.Az olvasó is azonosul az írásával .Rokonszenves szerző,nagyszerű útibeszámoló!.Öröm olvasni, mert öröm marad utána az olvasóban,a szerintem tragikus befejezés ellenére is.Kár ,hogy a lepkék láttató leírása hiányzik.További sok sikert kívánok a munkájához.B.Árpád ..

 ,

 

 

 ”


2010.05.17. 19:13 Idézet

Tisztelt Kovács Sándor Tibor Úr!  A Talpalatnyi Himalája című  könyvének elolvasása  utáni gondolataimat osztom meg Önnel és  az írásait kedvelő olvasókkal .Érdekes írás.Egyszerre napló,kutatás és élménybeszámoló.Mértéktartó,ugyanakkor láttató megjelenítése a nepáli utaknak .Nehéz a hatása alól szabadulni.Nem okoskodik, nem terjengős,lényeglátó- és mutató.Különösen megragadóak a természet megjelenítései,a képekhez fűződő élmények és gondolatok.Az olvasó is azonosul az írásával .Rokonszenves szerző,nagyszerű útibeszámoló!.Öröm olvasni, mert öröm marad utána az olvasóban,a szerintem tragikus befejezés ellenére is.Kár ,hogy a lepkék láttató leírása hiányzik.További sok sikert kívánok a munkájához.B.Árpád ..

 ,

 

 

 


2010.04.04. 23:35 Idézet
Kovács Sándor Tibor

 

Tisztelt Látogatók! Tudatom, hogy elkészült egy új honlapom!   Az új lap címe:

                www.sanyibaglya.gportal.hu

                                                                                                     /Kovács Sándor Tibor/


2010.01.04. 00:28 Idézet

 Hali Nektek!

Szeretnénk mindhármótoknak!

NAGYON BOLDOG,

BÉKÉS ÉS SZERENCSÉS

ÚJESZTENDŐT KÍVÁNNI!

 

                        EMMUS, JANÓ, ZOLI    

 

 


2008.11.05. 18:23 Idézet

Tisztelt Kovács Sándor Úr, kedves Sanyi Bácsi! Az intézetünkben tartott előadása után olvastam a Talpalatnyi Himalája című könyvét, és a napokban a honlapján található egyéb, kisebb írásait is. Irodalmár létemre nagyon sikeres írásoknak tartom valamennyit. Példásan szemléletes és emberi, ráadásul választékos fogalmazású valamennyi. Gratulálok! Előadása végén említett egy most készülő könyvét, ha jól emlékszem tajvani vagy kínai expedíciózásról. Ennek mi lett a sorsa? Kár lenne nem kiadni, mert megítélésem szerint minden írását könyvek formájában kellene megjelentetni. További sikereket kívánok! Varjasné Szabadi Anikó.


2008.09.06. 23:02 Idézet

Tisztelt Kovács S. Tibor Úr!

A tajvani útleírásából kiemelt szövegrészben említett Pápua-újgineai történetet ismertető előadáson, a Szegedi József Attila Tudomány Egyetem Állattan Tanszékén, én is jelen voltam, mit hallgató, és most örömmel fedeztem fel, hogy annyi év múltán más is emlékszik arra a megdöbbentő esetre, amit szeretett Tanárunk, Móczár Professzor Úr osztott meg velünk. Nagyon szeretném elolvasni az egész könyvet, és amint itt áll, abból kiderült, hogy egy korábbi útleírása is megjelent már. Hát azt is örömmel olvasnám, ha be tudnám szerezni. Kérem, értesítsen, hol tudok hozzájutni ezekhez a könyvekhez. Már az itt olvasható kisebb írásaiból arra következtetek, hogy nagy gyakorlattal ír, és számomra kellemesen, olvasmányosan. Kívánom, hogy még sok ilyen írással lepje meg az olvasókat. Jó egészséget, és eredményes munkát kívánok.

                                                                                                                                                                                                        Szabó Ida Aranka. /Győr/


2008.07.08. 18:31 Idézet

Kedves Soni bacsi!

Végső ötlettől vezérelve itt keresem a kapcsolatot.Csupán annyit kérek adj életjelet Magadról!!!!!!!!!

Szép nyarat jó egészséget kívánok!

T.Judit.


2008.07.02. 00:21 Idézet

Kedves "Bella"!

Nem tudhatom, e név kit, mit takar, ezért ily egyszerű a megszólítás. Kérésére tudatom, hogy az Ön által forrásként megjelölt nyilvántartásból származó adat bizonnyal nem helytálló. Erre - néhány éve - a Magyar Biológiai Társaságban, és a Magyar Rovartani Társaságban is rákérdeztek, és mi több, mindkét helyen más-más dátumot tartanak helyénvalónak, amiket én sem alátámasztani, se megcáfolni nem tudok. Ugyanis az azóta eltelt majd negyven év alatt sok dolog elhalványult, olykor feledésbe merült. Erdős Józsi bácsival történt levélváltásom anyagának megőrzése korábban nem volt eléggé fontos -amit ma már bánok -, és már rég nincs a birtokomban, így azok keltezésére se támaszkodhatok. És ezt sajnálattal kell tudatnom! Ismeretlenül is üdvözli Önt:

Kovács S. Tibor.


2008.06.30. 22:07 Idézet

Kedves Kovács Sándor Tibor!

Olvastam megható sorait Ersős Józsefről, a tudós tanár-papról. Kérem, pontosítsa halálának dátumát: 1971. augusztus 1. Forrás: Katolikus Lexikon

Üdvözlettel:

Bella


2008.06.24. 21:02 Idézet

Én

Halihó, megtaláltalak!!!!! És tetszik is, amit itt találtam!

Szia és üdvözlet a családnak! Puszi Nektek!

Emmus

 


2008.03.06. 23:07 Idézet

Kedves Sándor!

Csak most, hetek múlva szembesültem a nevedet viselő honlap tartalmával. Azt már tudtam, hogy Dél-Afrika, ahol közös utazásunk is volt, a 39. ország, ahol megfordultál, azt is tudtam, hogy a Himaláját járva, olyan élményeket szerezhettél, amit egy útleírásban volt lehetőséged kiadni, de az itt olvasható apróságokról, ezekről az apró gyöngyszemekről, meg ezekről a mesterművekről, a minden grafikai törekvést megszégyenítő rajzaidról semmit se tudtam. Észveszejtő vagy! Van még további titkolni valód is? Aztán eszembe jutott, hogy oly sok szép helyet láttunk, sok képet készíthettünk, azokból miért nem raksz fel ide a képek közé, amikor itt a helyük?

Szívből gratulálok, további szép eredményeket kívánok, és hozzá egészséget. Ezek után már figyelni fogom a változásokat.

Nagy tisztelettel üdvözöllek feleségem nevébe is!

Tamás.


2008.02.08. 13:41 Idézet

Tisztelt Kovács Úr!
Meghatottan olvastam Greff tanár úrról szoló írását. Engem (1943-as születésü vagyok) a József Attila gimiben tanított Greff tanár úr, matematikára. A mai napig áldom nevét. Az osztályunk 80%-a továbbtanult műszaki pályán a tanár úr jóvoltából. Amit leírt jelleméről, maximálisan alátámaszthatom. Sajnos, mi sem tudtunk találkozni vele az osztálytalálkozóinkon, pedig mind megcsókolhattuk volna kezeit hálából.
Nagyon köszönöm, hogy az írás kapcsán megtudhattam valamit erről a szerény,
tiszteletre méltó, igazi TANÁR ÚRRÓL.
Üdvözlettel
Varsányi István


2007.12.24. 20:08 Idézet

Hau kola!Sanyi bácsi!

 

Karácsony este van és amit ígértem betartom.Gratulálok és büszke vagyok rád,mert átrágtam magam a honlapodon.Csináld tovább,hiszen tudod öreg indián nem vén ember és Téged ismerve,tudom,hogy van még bőven energiád!Megragadva az alkalmat,boldog Karácsonyt és

kalandokban gazdag Új évet kívánjak az egész családnak!Hau János.


2007.11.11. 10:31 Idézet
Kedves Lőrincz Istvánné! Nagyon megtisztelő a levele, remélem többször is ellátogat erre a honlapra, kívánom hogy igazi kikapcsolódást nyújtson Önnek. A kérdésre, hogy miért egy lehetőség jelölhető be a tetszési listán, a honlapkészítési sablon a válasz, mely csak egy lehetőséget enged. De minden nap, minden újabb látogatás során új válasz jelölhető. A honlap csak egy rövid bemutatás, kedves Barátomat Kovács Sándor Tibort a kovsoni@citromail.hu e-mail címen is elérheti, így lehetősége nyílhat őt jobban megismerni, esetleg írásait, fotóit, rajzait kibővített formában is megtekinteni. Üdvözlettel: Szabó Katalin

2007.11.10. 16:09 Idézet

Örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra (az egyik lepkés oldalon át). Még csak ismerkedem vele, de már van egy kérdésem. Miért nem lehet a szavazásnál több témát bejelölni egyszerre? Engem nem csak az az egy érdekel, amit bejelöltem.

Várom a változtatást, és sok sikert kivánok, és sok újdonságot!

Üdvözlettel, Lőrincz Istvánné


2007.08.27. 13:34 Idézet
A Talpalatnyi Himalája könyvét három év alatt már rongyosra olvastam, de
még mindig találok benne újabb mélységeket. Szeretem a természetet, ezért
is tarom olyan szenzációsnak ezt a könyvet. Ajánlom mindenkinek, aki hasonlóan
gondolkozik. Sok ilyen könyv kéne még, hogy ellélektelenedett világunkból egy
kicsit  térjünk észhez, és tanúljunk meg élni is.
Gratulálok a szerzőnek a grafikáihoz, és a lelki gazdagáságról tanúskodó finom kis novelláihoz is. A látásmódját tanitani kellene. Ő biztosan nem él hiába.
Tisztelettel, Földy Mátyás, Veszprém.

2007.07.11. 14:27 Idézet

Ajanlom mindenkinek ezt az oldalt, aki szeret megfeledkezni a vilagrol maga korul egy par percre, es elmerulni egy csodalatos ember megindito gondolataiban, soraiban!


2007.06.09. 21:11 Idézet
Egyelőre nem én szerkesztem az oldalamat. De remélem, hamarosan sor kerülhet rá! K.S.T.

 
Jordánia
 
Dél-Afrika
 
Tunézia
 
Himalája
 
Tajvan
 
Linkajánló
 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG